V Kalifornii je slunka pořád dostatek, proto díky solárním panelům dokázal Hagman snížit v luxusním domě s několika křídly svůj roční účet za elektřinu z průměrných 752 tisíc korun na 264 korun (skutečných 13 dolarů). A nešlo mu jen o snížení nákladů na domácnost, proslulý padouch Džejár několikrát vystupoval i v ekologických pořadech.

Přesto se v roce 2010 rozhodl Hagman se svou životní láskou, manželkou Majou, tento ráj prodat. Sídlo v Ojai u Los Angeles ale doteď nenašlo kupce. Přece jen 216 milionů korun je pro většinu populace částka, na kterou se ani neodváží pomyslet.

Děda a alkoholik

Larry Hagman se od dob největší slávy Dallasu nemusel o peníze nijak starat. Za každou epizodu bral průměrně 100 tisíc dolarů. To se ale projevilo i na jeho životním stylu. Čtyřicet let intenzivně pil alkohol a v roce 1996 musel podstoupit transplantaci jater. Od té doby nosil prsten, kde měl jaterní kámen vsazený, aby si pamatoval, že ho alkohol málem zabil. Díky operaci se ale ještě 16 let mohl radovat ze svých vnoučat a natočit moderní pokračování seriálu, který ho vynesl na hvězdné nebe.

Fotogalerie
11 fotografií