I když od prvního dílu známého seriálu uplynulo už dvacet let, hlavní aktéři drží stále spolu. Je na nich sice vidět, že zub času se na nich už mírně podepsal, hercům to ale i tak nebere na dobré náladě.

Linda Gray (71) která v seriálu ztvárnila Sue Ellen, vypadá na svůj věk opravdu vitálně a nejeden fanoušek tohoto seriálu by herečce tipoval o mnoho let méně. Mohou za to dobré geny, nebo dobří lékaři? Můžete si tipnout.

Zatímco z Lindy je vitální sedmdesátnice, Patrick Duffy (63) alias Bobby vypadá jakoby zrovna utekl z muzea voskových figurín. Patrick byl dříve častým návštěvníkem plastických chirurgií a na premiéru dorazil s nepřirozeně vypnutou kůží na obličeji.

Seriálový mizera Larry Lagman, známý jako Džejár nemohl přijít jinak než v typickém texaském klobouku. Na něm je bohužel vidět, že se na něm podepsala těžká nemoc, ze které se na štěstí dostal. Jeho pohublá postava už také ale nepřipomíná suverénního byznysmana z kultovního seriálu.

Jestli se seriál bude těšit takové popularitě jako v 90. letech, ukáže až čas. Nové řady seriálu Dallas se ve Velké Británii začnou vysílat začátkem prosince a už teď je o ně obrovský zájem.

 

Fotogalerie
7 fotografií