Zprávu o nemoci vydal v pátek server People.com. Hagman se ke své chorobě vyjádřil v tom smyslu, že se chce léčit souběžně s natáčěním. "Jako Džejárovi mi prošlo cokoliv - podplácení, vydírání, nevěra. Ale dostihla mě rakovina. Chci, aby všichni věděli, že to je běžná a léčitelná forma rakoviny," podal Hagman aspoň trochu pozitivní zprávu.

"Budu se léčit během práce na nové sérii Dallasu," pokračoval. "Neumím si představit lepší místo pro práci, jako je show s lidmi, které miluji," dodal optimisticky. V seriálu se znovu setká s původními představiteli Patrickem Duffym (62, hrál Bobbyho) a Lindou Gray (71, ztvárnila Džejárovu manželku Sue Ellen). Ta v TNT vyjádřila Hagmanovi podporu: "Všichni v TNT a celá rodina z Dallasu plné podporujeme Larryho Hagmana při návratu jedné z nejzajímavějších, nejkomplexnějších a nejkontroverznějších postav na obrazovku."

Slavné trio se do Dallasu vrací ale jen do vedlejších rolí a přenechali místo novým hrdinům, jimiž jsou jejích potomci Jona Rossa a Christopher. Pro Hagmana tak zřejmě nebude složité skloubit léčení s natáčením.