Britská zpěvačka Mel B není žádná domácí puťka. Do Prahy si rozhodně nepřijela odpočinout formou válení se v hotelovém pokoji či návštěvami Spa lázní. Se svým manželem Stephenem Belafontem si Mel B přijela užít Prahu do slova a do písmene.

V úterý po půlnoci, zamířila z letiště rovnou do jednoho pražského baru, kde pařila do časných ranních hodin. Včera po vydatném spánku prošli s manželem a přáteli památky české metropole a večer zakončila jak jinak než další párty. Přes sociální síť vzkázala svým známým v Londýně:"Párty právě začíná," a nezapomněla přidat fotku, na které se houpe na proutěné koze. Jak tak procházeli Prahou, objevili ledový bar a Mel B z toho byla naprosto nadšená. "Jupííí, koho by napadlo, že v Praze bude ledový bar," netajila svou radost zpěvačka.

Závěrem večera, se jako obrovské překvapení pro zbývající hosty, zjevila Mel B na španělském večírku společenského časopisu. Já jsem na této párty byla pracovně a samotnou Mel B jsem potkala na chodbě u toalet. Nechtěla být ale focena, ani nechtěla poskytnout jakýkoliv rozhovor. Zjistila totiž, že ji zaregistrovali i ostatní hosté, a všichni se ji snažili vyfotit.

Rychle tedy naskočila do přistavené soukromé lodi, ale snaha chtivých zvědavců byla ještě větší. Hosté se nakláněli přes zábradlí, aby čokoládovou krásku na fotce zachytili. Mezi chtivými byla i Vendula Svobodová, která přes zábradlí div nepřepadla. Zpěvačka ale všechny přelstila, když se schovala pod stolek na lodi a spolu s přáteli odplula na noční plavbu Prahou.

Fotogalerie
6 fotografií