Zpěvačka Mel B, která na Ruzyni přistála ve středu v jednu hodinu v noci, se cestou z letiště ve svém hotelu moc nezdržovala, jenom na sebe hodila černé kožené minišaty a spolu s manželem a přáteli vyrazili do pražského baru Soho.

Už ve 3 ráno, Mel B okomentovala párty slovy: „Dnes v noci jsem zamilovaná do Prahy, jupíííí“. Pro divošku Mel B, byla noc ještě mladá a tak pařili vesele dál. O dvě hodiny později, v 5 ráno, přidala vzkaz na své sociální síti Twitter: „Whoop, whoop, Praho, žiju tebou!“ a nezapomenula dodat, cože to v tom baru popíjí. „Shot, shot, shot, shot, shot, shot!!!“ napsala zpěvačka na svou zeď. Pro neznalce angličtiny slovo „shot“ znamená „panák“.

Je možné, že zpěvaččiny přátelé vybrali právě tento bar, kde slovo zavíračka zaměstnanci neznají. Mel B proto může pařit, dokud nebude mít dost. Zhruba v 15hod dnes odpoledne zpěvačka vzkázala svému kadeřníkovi: "Jseš nejlepší!", chtěla mu tak nejspíš vyjádřit své díky, jak skvěle ji učesal pár hodin před tím, než odletěla z Londýna do Prahy. Probudila se tedy Mel B teprve ted z divokého večírku, nebo právě opustila dveře známého baru?

Je tedy více než jasné, že s Scary Spice se opravdu nikdo nenudí. Proto byla také pozvána jako speciální host na jeden miliónový mejdan. Tentokrát není ale pozvaná jako zpěvačka, nýbrž jako civilní osoba a pořádná pařmenka v jedné osobě. A to, že večírek s ní nebude žádná nuda, v noci na dnešek tahle Spajska dokázala.

Fotogalerie
12 fotografií