Aby Mel B netrávila svou dovolenou jenom v barech, rozhodla se trochu provětrat  a včera odpoledne vyrazila na procházku centrem Prahy. Na takový výlet si ale nezvolila nejvhodnější oděv, natož obuv.

Přiléhavé šaty sice zpěvačce velmi slušely, ovšem veliký tmavý flek pod zadečkem už tak okouzlující zdaleka nebyl. Do čeho si to zpěvačka asi sedla? Nebo že by měla malou nehodu na toaletě? Jisté však je, že si fleku nikdo z jejích přátel nevšiml a tak se Spajska procházela se skvrnou na šatech celý den.

K těsným šatům zvolila Mel B nové vysoké lodičky, ve kterých statečně pochodovala celou dobu. To, že jsou nové, odhalily fotografové Blesku.cz, když se zaměřili na nesloupnutou cedulku na spodní straně střevíců. Takové módní faux pas by se rozhodně hvězdám, jako je Scary Spice, stávat nemělo.

Jejich procházka vedla od Malostranského náměstí až po Karlův most. Ten se jim nejspíš líbil ze všeho nejvíce, protože zpěvačka poslala fotku historického mostu svým přátelům, což okomentovala slovy: „Praha je úžasná!“.

Hned se u také Mostecké věže vyfotili, a přátelům vzkázali: „V Praze jsme jako ti praví turisté, hahaha.“ Kolem Karlova mostu je přemohl vlčí hlad, a tak se rozhodli naplnit své žaludky v jedné z okolních restaurací.

Poté pokračovali dále po pamětihodnostech Prahy, a když jim vyschlo v krku, skočili si na „jedno“ do restaurace u Vltavy.

Fotogalerie
15 fotografií