Nejdražší Whitney,

přítomnost boží požehnala naše domovy životem, láskou, radostí a mírem. Ty a tvoji bratři jste byli středem nejhlubší božské lásky. Byla jsi dítětem Boha. Měli jsme v našem domovu tolik lásky, jež přišla shůry.

Vždy si jen dávala, aniž bys za to cokoliv očekávala. A naše láska tímto požehnáním stále vzrůstala. Nikdy jsem ti neřekla, že když ses narodila, předpověděl mi Duch svatý, že se mnou dlouho nebudeš. Děkuji Bohu za tu úžasnou květinu, že mi dovolil opatrovat tě 48 let.

Bůh řekl, je čas, Nippy (tak matka oslovovala Whitney - pozn. red.), tvé dílo je dokonáno. Přišel si pro tebe 11. února. Ale ne bez varování. Dva měsíce jsem byla v depresích, plakala jsem, cítila se osamělá, smutná a nevěděla jsem proč.

V sobotu, než jsem zjistila, že jsi odešla, zvonil zvonek. Šla jsem otevřít, ale nikdo tam nebyl. Pak znovu. Volala jsem vrátnému, že na mě někdo neustále zvoní. Zkontroloval kamery, ale nikdo tam nebyl. Slíbila jsi mi, že za mnou přijedeš po Grammy. Věřím, že jsi se přišla rozloučit.

Moc tě miluji, Nippy, a chybíš mi. Tvůj krásný úsměv a ty zvláštní drobnůstky, které jsi mi říkávala. Často jsi mi zavolala, jen abys mi řekla: „Ahoj mami, moc tě miluji!“ Milovala jsem tě tak moc.

Miluji tě!

Budeš mi chybět,

Děkuji ti, že jsi byla tak úžasná dcera.

Odpočívej v pokoji. Teď jsi v náručí Ježíše.

Líbá, máma

Fotogalerie
8 fotografií