Whitney Houston byla nalezena mrtvá ve vaně v hotelu Beverly Hilton, kde se chystala na své nedělní vystoupení na cenách Grammy. Toho už se ale nedočkala. Whitney nadopovaná utišujícími léky usnula ve vaně. Poslední zprávy nasvědčovaly tomu, že se Whitney utopila. Podle čerstvých informací portálu TMZ.com zpěvačka ale zemřela ještě před tím. Její tělo pak našla její teta Mary Jones pod vodou ve vaně. Nasvědčují tomu výsledky pitvy, kdy sice byla nalezena voda v plicích, ale ne takový dostatek, aby to mělo za následek smrt udušením.

V podobné situaci se ocitla i její dcera Bobbi. Tu ale naštěstí stačili přátelé včas probudit a z vany vytáhnout. Podle zdroje serveru TMZ.com opakovaně její přátelé klepali na dveře od koupelny, z ní se však nic neozývalo a Bobbi neodpovídala. Rychle tedy zavolali bezpečnostní službu, aby dveře otevřeli a ihned ji dostali z vany.

Bobbi byla od matčiny smrti dvakrát hospitalizována v nemocnici a její rodina se bojí, že by mohla spáchat sebevraždu. Proto je neustále pod dohledem. Mladá Bobbi navíc stejně jako její matka propadla kokainu. Bobbi okusila drogu v šestnácti letech. Tehdy její fotky, kde šňupe bílý prášek, obletěly svět. Do všech médiích je tehdy prodal její bývalý přítel z pomsty z rozchodu. Rodina se proto obává, že by mohla drogám propadnout a stát se na nich závislá stejně jako její matka...

Fotogalerie
20 fotografií