Vrchol sezóny zámořské profesionální ligy amerického fotbalu ozdobila legendární zpěvačka Madonna dechberoucím vystoupením. Svůj pěvecky dokonalý výkon doplnila originálními kostýmy i choreografií. V kostýmu Kleopatry tak Madonna ukázala světu, zač je toho loket.

I když je popové módní ikoně něco málo přes padesát, bylo vidět, že ještě zdaleka nepatří do starého železa. Během vystoupení ji doprovodily zpěvačky Nicky Minay a M.I.A, ve třech to pak pořádně rozjely.

I když je Madonna na výsluní již několik desítek let, měla z vystoupení na Super Bowlu strach: "Je to ta nejvíc stresující věc, kterou jsem kdy dělala. Super Bowl je něco jako svatyně Ameriky. A ja musím v polovině této posvátné udalosti přijít a předvést nejúžasnější show všech dob."

Není divu, že byla zpěvačka ve stresu, celá show podléhala silnému časovému presu: "Mám osm minut na to, abych připravila svoje pódium, 12 minut, abych předvedla nejlepší show na světě a sedm minut na to, abych všechno zbalila a uvolnila hrací plochu pro druhý polčas."

Nutno dodat, že se jí vše vydařilo a během dvanáctiminutové show ze sebe vydala to nejlepší. Mezi poločasy nejzásadnější americké sportovní události tak ukázala jedno ze svých vůbec nelepších vystoupení.

Fotogalerie
11 fotografií