Píseň Give Me All Your Luvin'nazpívala Madonna ve spolupráci s kolegyněmi, které jsou známé pod uměleckými jmény Nicki Minaj a M.I.A. Songem, který složili hudebníci Martin Solveig a Michael Tordjman, se Madonna vrací do světa populární hudby poté, co si odskočila k režírování filmu W.E.

Album MDNA vydá společnost Interscope Records 26. března. Půjde o 12. studiové album zpěvačky. To zatím poslední, Hard Candy, jí vyšlo v roce 2008.

Ukázka z videoklipu k novému singlu bude uvedena už 2. února během přenosu americké televizní pěvecké soutěže American Idol. Další den už bude k vidění v celé délce na YouTube.

Madonna bude letos hvězdou poločasového programu Super Bowlu v Indianapolis, kde vystoupí společně s kanadskou artistickou skupinou Cirque du Soleil. Loni poločasový program sledovalo více než 160 milionů televizních diváků, takže šlo o nejsledovanější hudební událost roku.

Od 10. února má být rovněž k dostání hudba k filmu W.E. Za píseň Masterpiece už Madonna před dvěma týdny dostala Zlatý glóbus.

Fotogalerie
10 fotografií