V pondělí ve dvě hodiny ráno zastavila v Petržalce policejní hlídka osobní automobil, ve kterém se zrovna vezli Peter Modrovský s kamarádem - řidičem.

U známého slovenského tanečníka však policisté objevili podle informací serveru Pluska.sk sáček s marihuanou, který jim raději expřítel Adely Banášové dobrovolně vydal. Následně byli oba odvezeni do nemocnice, kde se řidič podrobil zkoušce na omamné látky. Byla pozitivní!

Modrovský však neřídil, nikoho tedy neohrožoval. A tak ho test na přítomnost drog v tělě minul. Díky jejich držení byl však i on převezen na místní policejní oddělení. Další informace zatím k tomuto případu poskytnuty nebyly, a tak se čeká, jaký ho za přechovávání stihne trest.

Pro Adelu Banášovou, která do nového roku vstoupila poměrně optimisticky, znamenala celá událost první letošní nepříjemné překvapení. Doufala, že rok 2012 bude o něco klidnější, než ten loňský a bude se moct věnovat především svým koníčkům. Nyní však sleduje nepříjemné Peterovy oplétačky s policií. I po rozchodu si totiž zůstali blízcí.

Fotogalerie
7 fotografií