"Dohodli jsme se, že to uzavřeme v lednu. Pak si s Adelou sedneme a budeme se bavit, co dál," přiznal Novému Času režisér pořadu Peter Núňez, který ještě neví, jestli její show zařadí i do jarního vysílání.

Konkurenční televize Joj tak zbystřila a chtěla by si populární moderátorku uzmout pro sebe. Na druhou stranu by si ji chtěla udržet i nadále TV Markíza. "Ještě to není dohodnuté, uzavřeme to v lednu," vysvětlil režisér relace Núňez, který zájem ze strany jiných televizí netají: "S Adelou funguji jako producent. Průběžně a permanentně se bavíme o projektech. Jsou i jiné nabídky, takže je budeme zvažovat."

Jednání moderátorky s televizí JOJ jsou již v plném proudu a vedení se netají, že by mělo velmi rádo "posilu" v podobě nejlepší slovenské moderátorky ve svých řadách. Znamená to konec osvědčené tváře na scéně Markízy? "S Adelou Banášovou počítáme i v jarní vysílací sezóně, o níž budeme našich diváků včas informovat," tvrdí Oľga Dúbravská, mluvčí Markízy. Na otázku, zda jí nabídli konkrétní projekt, jsme se již odpovědi nedočkali.

Fotogalerie
3 fotografie