Jestli jste hádali, že silná stehna zahalená do černých punčoch patří Christině Aguileře, měli jste pravdu. Aguilera si pouze v kalhotkách, které doplnila o černé punčochy, vyšla na nákup spodního prádla. K nim si oblékla bílé tričko, delší koženou bundu a baseballovou čepici. Vše dovršila červeným šátkem a lodičkami na vysokých podpatcích. Nakonec z toho vznikla bizarní kombinace vzájemně neslučitelných kousků oblečení.

I když je poslední dobou zpěvačka od módních stylistů kritizována za výběr šatů, těžkou hlavu si z toho rozhodně nedělá. Právě naopak ještě více provokuje. Jen před pár dny si vyšla na večeři s přítelem Mattem Rutlerem oděná jen do delšího trička a také jí chyběl spodek. Všechna média psala, že silná stehna by raději měla schovat do kalhot nebo delší sukně, než chodit bez nich. Zpěvačka si ale ze svých nově nabytých kil nic nedělá. Christina během roku přibrala nejméně patnáct kilo!

Kritizuje ji i Osbourne

Za její kila navíc ji kritizovala i její sokyně Kelly Osbourne. Ta v jednom televizním pořadu prohlásila, že nikdy nebyla tak tlustá, jako nyní Aguilera. Přitom Osbourne se do Aguilery nenavezla poprvé.

Už dříve ji přes média vzkázala dost ostrý vzkaz. "Nejvíce mě za poslední dobu urazila Chritisna Aquilera, tolik zku*vených let mě nazývala tlustou a teď jí chci vzkázat, ať si nase*e, sama je tlustá," řekla Kelly, která se nebála použít vulgarismy.

Fotogalerie
7 fotografií