Přitom Osbourne se do Aguilery nenavezla poprvé. Už dříve jí přes média vzkázala dost ostrý vzkaz. "Nejvíce mě za poslední dobu urazila Chritisna Aquilera, tolik zku*vených let mě nazývala tlustou a teď jí chci vzkázat, ať si nase*e, sama je tlustá," řekla Kelly, která se nebála použít vulgarismy.

Nyní, když přišla v módní show řeč o koncertu Michaela Jacksona a kdo vše na něm vystoupil, pozastavili se moderátoři nad výběrem oblečení Aguilery. Nejvíce si polívčičku přihrála právě Osbourne.

"Nikdy jsem nebyla tak tlustá, jako ona. Tvrdí, že má velikost xs, ale tu mám já. Takovou velikost mít nemůže," řekla na adresu své kolegyně. Moderátoři její slova glosovali. "Zřejmě teď jí hodně arašídového másla."

Fotogalerie
9 fotografií

Je fakt, že Aguilera poslední dobou hodně přibrala a rozhodně se nemůže pyšnit štíhlými křivkami, tak jako dříve. Zpěvačce to ale nevadí, klidně si na sebe bere upnuté šaty a korzety. V jednom takovém se objevila i na koncertu Michaela Jacksona, kde jí z korzetu leccos přetékalo.

Kelly Osbourne dříve také bojovala se svou váhou. Byla vždy ta oplácaná dcera rockera Ozzyho Osbourna. Největší zlom nastal, když tancovala v soutěži Dancing With The Stars v roce 2009. Tehdy tancem zhubla 15 kilo a svou váhu si udržela doteď.