Pitt si doslova pustil pusu na špacír a nenechal na společném manželství s herečkou Jennifer Aniston niť suchou. Pětileté manželství ho prý vůbec nenaplňovalo a nebyl během jeho trvání šťastný. Pitt si vzal Aniston v roce 2000, herci se ale znali už deset let. Definitvní konec nastal, když Brad potkal krásnou Angelinu Jolie během natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith. S ní se pak necelý měsíc od oznámení rozvodu dal dohromady.

"Dříve mi připadalo, že dělám všechno špatně. Snažil jsem se ve filmech hrát postavy se zajímavými osudy, ale sám jsem žil nezajímavý život. Myslím si, že s tím mělo co dělat moje manželství. Zkoušel jsem manželství předstírat, ale nešlo to," řekl otevřeně Pitt.

"Jedna z největších a nejchytřejších věcí, co jsem kdy udělal, bylo mít děti s Angie. Je opravdu skvělá máma. Páni, já jsem tak šťastný, že ji mám," svěřil se Pitt a dodal: "Jsem nyní mnohem spokojenější a šťastnější člověk než před lety. Mám ženu, kterou miluji a rodinu, kterou miluji."

Bohužel rozhovor s Bradem pittem vyšel v době, kdy se Aniston vyrovnává s vážným stavem své matky Nancy (75). Minulý týden jí zasáhla mrtvice a dále zůstavá v kritickém stavu. jennifer byla fotografy načapána, jak odchází se slzami v očích z nemocnice. Se svou matkou totiž léta nemluvily a nestýkaly se. Jejich odcizení skončilo až v roce 2008, kdy se usmířily.

Fotogalerie
6 fotografií