S hercem Bradem Pittem (44) žije Angelina od roku 2005 poté, co se poznali při natáčení filmu Pan a paní Smithovi. Od té doby je jejich vztah velmi vděčným tématem pro média. A Angelina toho měla již dost. "Není žádná tajná svatba, nejsem těhotná a v současnosti ani neadoptuji dítě," řekla pro světoznámý Vanity Fair.

O její režii

Během rozhovoru také odhalila, že se bála napsat scénář pro svůj režijní debut The Land of Bloof and Honey, ve kterém se jedná o milostný příběh během bosenské války. "Nikdy jsem se necítila být tak na očích. Vždy jsem se schovávala za slova jiných a teď jsem to já, kdo mluví," sdělila herečka.

"Byla jsem nemocná ve Francii a děti ke mně nesměly. Nesledovala jsem televizi, ani nečetla. Začala jsem psát a nepřestala jsem, dokud jsem to nedokončila," popsala, jak její scénář vznikl. S režírováním nepočítala, ale nakonec byla na svůj scénář tak pyšná, že ho odmítla někomu předat.

Brad jí během celého projektu radil a podporoval, ale Angelina pochybuje, jestli to myslel vážně. "Je tak těžké oddělit lásku od kritiky. Nemyslím si, že by byl férový soudce," svěřila se.

Fotogalerie
4 fotografie