Jennifer doznání tehdejšího manžela Pitta rozpálilo do běla. Nejprve totiž svůj románek během natáčení filmu s Angelinou Jolie popíral, pak kápl božskou. S Angelinou to nebyla pouhá aférka, ale láska. To potvrzuje i producent filmu Mr. and Mrs. Smith Arnon Milchan. Ten v knize "The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon" hovoří i o tom, jak původní hlavní ženskou roli měla hrát herečka Nicole Kidman.

Brad Pitt byl z Angeliny nadšený

S tím však nesouhlasil Pitt, který na rovinu řekl, že by mezi ním a Kidman nemohla fungovat chemie a že by z projektu vycouval. Jinými slovy mu zřejmě nepřišla Kidman dost atraktivní. Producent tedy nabídl roli Angelině Jolie. S tím už Pitt problém neměl. Dokonce mu herec volal a děkoval, že vybral tak skvělou partii, jakou je Angelina.

Fotogalerie
9 fotografií

Jennifer Aniston, která se za Brada Pitta provdala v roce 2000 v Malibu, měla už v tu chvíli smůlu. Pitt se během natáčení do Jolie doslova pobláznil. Aniston došla s Pittem trpělivost poté, co vyšly společné snímky Brada s Angelinou a adoptivním synem Maddoxem na pláži v Keni. V březnu 2005 pak podala žádost o rozvod.

Pitt Aniston měsíce podváděl

Rozvodu ale předcházely měsíce tutlání vztahu a podvádění. "Na začátku Jennifer nevěřila, že by měl Brad nějaké pletky s Angelinou. Začala se tak ptát členů štábu, co je na tom pravdy. Ti však z loajálnosti vůči Pittovi mlčeli. Tak se ho narovinu zeptal, ale on vše popřel," vypráví v knize producent filmu.

Brad se Jennifer poté přiznal na společné dovolené v Karibiku s přáteli Courtney Cox a Davidem Arquettem, kdy měli slavit příchod nového roku 2005. "Pitt nakonec Aniston přiznal, že se do Angeliny během natáčení zamiloval a měl s ní pletky. V tom ho v zuřivém záchvatu Jennifer okamžitě vyhodila z domu," píše se v knize.

Pitt a Aniston se ještě snažili zachránit vztah na oslavě narozenin Jennifer, nakonec se však rozvedli. Zatímco Pittovi a Jolie vydržel vztah doteď, Aniston zůstávala dlouho sama, až nyní si našla nového přítele, herce Justina Therouxe.