Dara tedy sbalila dceru Lauru a v doprovodu své kamarádky a manažerky Evy Skallové utekla na rodné Slovensko. A Blesk při tom Daru přistihl. „Musím rychle pryč, aspoň na pár dnů. Je mi z toho všeho opravdu zle,“ přiznala Dara.

Blesku upřímně řekla, co si o všem myslí. „Přestože má pan Friml vzdělání a úctyhodný věk, jeho chování postrádá podle mě elementární slušnost. Dřív, než by mne o možných pochybnostech v případu kontaktoval kompetentní orgán, mne on sám už rovnou označil za viníka,“ řekla trpce Dara a pokračovala: „Nejenže ví přesně, co jsem v onen okamžik dělala, kam jsem se určitě nekoukala. On dokonce ví i to, na čem jsem ten moment zřejmě myslela. Jako by ignoroval nedostatek důkazů pro takové tvrzení a rozhodl se, že neúmyslné peklo splatí peklem úmyslným.“

Dara je z Frimlova prohlášení přímo zoufalá. „Celé to neštěstí mi je a vždy bude nesmírně líto, cítím se však nevinná. Nepochybila jsem ani jsem to neudělala úmyslně,“ prohlašuje nešťastná Rolins. „Víte, život jde dál a já se chci vedle své dcery probouzet bez strachu, že mne chce někdo stůj co stůj poslat za mříže,“ dodala.

Na Slovensku prý chce na všechno aspoň na chvíli zapomenout. Lauru proto odvezla v Bratislavě k rodičům. „Konečněji si ji užijí,“ říká. A sama se v centru slovenské metropole ubytovala s manažerkou Evou v hotelu. „Máme tu nějakou práci, tak si Dara alespoň zaměstná mozek. Navíc v pátek poprvé zasedne v porotě Let’s Dance, které natáčí Markíza,“ vysvětlila Skallová a dodala:

„Bohužel, o víkendu už musíme do Prahy. Dara na klinice GHC točí Fóbii, první klip k nové desce.“ A přestože se Dara na klip strašně těšila, upřímně netají: „Vracet se mi bude velmi těžce. Už mám opět ze života peklo.“

Fotogalerie
6 fotografií