Blake Fiedler-Civil, který si odpykává svůj téměř tříletý trest za vloupání a různé jiné trestné činy v londýnském vězení, se údajně v sobotu, když se dozvěděl o smrti své ex-manželky, zhroutil. "Moje slzy nikdy nevyschnou, nemůžu je utišit. Nikdy už nebudu k nikomu jinému cítit to, co jsem cítil k ní. Každý, kdo znal mě a Amy, věděl, jak velká byla naše láska. Nemůžu uvěřit, že je mrtvá," řekl deníku The Sun. Vězeňská služba už nad Blakem zavedla zvýšený dohled, bojí se totiž, aby se zhroucený bývalý manžel slavné zpěvačky nepokusil o sebevraždu.

Příběh lásky i nenávisti

Blake a Amy začali svůj divoký milostný vztah v roce 2005. Už za měsíc si zpěvačka nechala vytetovat jeho jméno nad levé prso. Blake měl ale v té době ještě jiný vztah, a tak se s Amy na čas rozešel. Nakonec se ale v roce 2007 v Miami vzali, jejich manželství však bylo plné afér a drog. Za jejich držení byli zatčeni hned pět měsíců po svatbě. Blake později potvrdil, že se k sobě krátce vrátili, když byl na odvykačce v Sheffieldu. V tomtéž roce znovu "spadl" do drog a skončil ve vězení za loupeže a drogové delikty.

Zpěvačka měla necelý týden před svou smrtí nemilou návštěvu - přiřítila se k ní naštvaná současná Blakova přítelkyně a velmi ostře ji požádala, aby dala od jejího přítele ruce pryč. Blake se nebude moci naposledy s Amy Winehouse rozloučit, protože ho na pohřeb, který se koná v úterý, z vězení nepustí.

Fotogalerie
9 fotografií