Zdrcená matka Janis britskému listu The Sun popsala průběh posledního setkání s Amy. „Byla mimo, zemřela tak rychle, že jsem si ještě neuvědomila, že už není mezi námi. Řekla mi, že mě miluje, tohle jsou slova, která v sobě budu nosit navždy jako poklad,“ píše deník.

Ačkoli se o víkendu objevily zprávy, že si jedna z nejslavnějších zpěvaček posledních let koupila před smrtí ketamin, tablety extáze a kokain, policie u ní v bytě žádné nástroje pro aplikace drog nenašla. Jak napsal deník Daily Mail, vyšetřovatelé teď prověřují skutečnost, že roli v úmrtí sehrál alkohol. Ukázalo se navíc, že večer před smrtí zpěvačka navštvila lékaře, který jí prý sdělil, že je zdravotně v pořádku. Poté šla domů, kde hrála na bubny, čímž rušila sousedy.

„Doma s ní byl pouze osobní strážce, který se o ní poslední roky staral. Řekla mu, že chce spát, ať ji neruší. Když se bodyguard vrátil do pokoje, zjistil, že Amy nedýchá. Okamžitě volal záchranku, byl nesmírně šokovaný. Byla sama v posteli,“ řekl deníku The Sun mluvčí hvězdy Chris Goodman. Otec Mitch byl v době smrti dcery v letadle do USA. „To není možné. Jsem naprosto zničen, letím domů, chci být s Amy. Rodina mě potřebuje,“ řekl.

Fotogalerie
25 fotografií