Jako velká fanynka Amy Winehouse se ukázala moderátorka Kateřina Kristelová, která Amy často poslouchala v době, kdy čekala svou dceru Claudii. „Na zpěv Amy Winehouse jsem byla zvyklá nejen já, ale i moje dcera Claudia. Proto mi bylo opravdu líto, když jsem se dozvěděla, že je Amy po smrti. Celý víkend jsem pak nedělala skoro nic jiného, než si dokola pouštěla její písničky a klipy! Mrzí mě, že Amy už nikdy nenatoční žádné další CD,“ poznamenává smutně moderátorka.

K lidem z hudební branže, které skon mladé zpěvačky zasáhl, patří jistě i Kraus junior. „Amy pro mě byla úžasná zpěvačka a skladatelka a je jí obrovská škoda. Mám dneska smutnej den. Myslím, že měla těžkej krátkej život, ale něco dokázala. Možná bych v jejím případe pil a fetoval taky,“ svěřil se na svém Facebookovém profilu zpěvák David Kraus.

A se svou troškou do mlýna se přidala i Krausova expřítelkyně, modelka Aneta Vignerová: „Byla to úžasná zpěvačka,“ dodala věcně Aneta.

Překvapení dal ovšem najevo i známý hudební skladatel Varhan Orchestrovič Bauer, který na smrt Winehouse nejdříve reagoval slovy: „Proboha co se to děje?“ a následně se vyjádřil slovy: „Některé naše české pseudocelebrity se ne a ne předávkovat a takový talent jako byla Winehouse je mrtvý! To mě opravdu štve - jako jedna z mála dělala hudbu, která se opravdu dala poslouchat,“ uvedl rozmrzelý Bauer.

Fotogalerie
12 fotografií