„Feťačka posedlá vlastní váhou“, takto popisuje zpěvačku jednou větou spisovatel Ian Halperin, který svůj život zasvětil biografiím největších světových celebrit. Po Michaelu Jacksonovi a Brangelině si vzal na paškál právě Lady Gagu.

Ti, kteří s ní spolupracovali na turné, mi prozradili, že Gaga celé týdny skoro nejedla, aby se vešla do kostýmů. Je nemocná a posedlá vlastní váhou,“ citoval Halperin výpověď svědků.

Podle jeho slov se přitom zpěvaččino úchylné chování nedá přehlédnout. „Jeden přítel mi prozradil, že Gaga na sebe kouká do zrcadla celé hodiny a na konci analyzuje a kritizuje svou postavu. Je sama sebou posedlá.“

Spisovatel zkoumal Gagu více jak rok a nevyhnul se samozřejmě ani tématu drog. Zpěvačka se prý dokáže pořádně odvázat a neexistuje droga, kterou by Gaga nezkusila. „Od heroinu, přes kokain a extázi,“ tvrdí její přítel. Ke kokainu se přiznala sama už v roce 2005.

Poslední vážné odhalení asi vyrazí fanouškům dech. Šokující kostýmy, výrazné líčení a spousta ozdob – to všechno nenosí Gaga náhodou. Trpí autoimunitní chorobou zvanou lupus. „Za makeupem  a parukami stojí vypadávání vlasů a červené fleky na kůži způsobené právě touto chorobou,“ uvádí Ian Halperin jako poslední ze svých odhalení.

Fotogalerie
10 fotografií