"Nevím, jestli někdy budu mít vlastní děti - kdo ví?" řekla novinářům. "Je to opravdu těžké, protože není jisté, jestli to pro mě bude možné," dodala. Teoreticky by měla být rakovina, kterou prodělala před pěti lety, už pryč, ale její důsledky stále nejsou jasné. A tak se zatím zpěvačka věnuje tomu, aby byla oddanou tetičkou.

"Máme v rodině tolik dětí, že mám co dělat, abych si nepletla jejich jména," prohlásila Minogue. Mezi její oblíbence ovšem patří syn sestry Danii Ethan, kterému je sice jenom devět měsíců, ale už Má Kylie omotanou kolem prstu. "Nádherně voní. Je to naprostý zázrak," řekla o něm Kylie.

Fotogalerie
8 fotografií

Příští měsíc zahajuje zpěvačka nové turné po své domovině. Plně ji podporuje přítel, do kterého je šťastně zamilovaná.  Španělský model Andrése Velencosa jí dává víc než jen lásku a city. "Můj přítel má skvělou paměť na data a má matematický mozek. Já jsem hrozný zmatkář," dodala zpěvačka, která letos v březnu vystoupila i v pražské O2 areně v rámci turné Aphrodite: Les Folies Tour 2011.