Kylie poskytovala interview pro australský pořad Morning Show. Před pár dny oslavila pětileté výročí svého uzdravení. Navštívila také kliniku pro léčbu dětí s rakovinou, kterou v době svého boje se zákeřnou nemocí založila.

„Mluvila jsem tam s rodiči, kteří seděli na posteli proti mně a byly u toho i jejich děti. Říkala jsem věci, které bych normálně v takové situaci řekla, povídala si s dítětem, s rodiči, poskytovala jim podporu a úplně jsem se přestala hlídat. Začali koulet očima a říkali, jste v pořádku, my jsme mysleli, že už jste to zvládla, to je…,“ vyprávěla moderátorovi show Minogue, když se najednou zarazila a oči jí zalily slzy.

Fotogalerie
31 fotografií

Moderátor si rychle vzal slovo a chtěl situaci odlehčit. Začal mluvit o tom, jak její příběh ovlivnil mnoho žen a dívek z celého světa, které teď chodí na pravidelné prohlídky. Jenže v tu chvíli se Kylie rozplakal úplně a utekla s omluvou na toaletu. Po několika minutách se ale vrátila a dokončila rozhovor. „Důvodem, proč mě to pořád tak bere, a že je to nejúžasnější součástí mého povolání a toho, co dělám, je, že je to tak lidské, jsou chvíle, kdy vás to doslova rozseká,“ dodala Kylie.

Zpěvačce rakovinu diagnostikovali v květnu roku 2005. Musela podstoupit chemoterapie, při kterých přišla o vlasy. V únoru 2006 jí doktoři oznámili radostnou zprávu, že byly všechny nádorové buňky zničeny. Ve středu 2. března se po druhé představila českým fanouškům v O2 aréně v rámci svého světového turné "Aphrodite: Les Folies".