Australská popová diva Kylie Minogue svou show odstartovala krátce po půl deváté. Vystoupila ze zlaté mušle a zakřičela na zaplněnou O2 arenu:  "Jste připraveni na mou show?" A okamžitě navázala písní ze svého nového alba.

Pořadatelé slibovali velkou show a Kylie očekávání svých fanoušků naplnila - doprovázelo ji 26 tanečníků a osm vzduchoplavců "Spidermanů", kteří díky unikátnímu systému létat po aréně. V závěru vystoupení při hitu All the Lovers z jejího nového alba Aphrodite tryskala voda ze tří desítek obřích fontán.

Někteří fanoušci se stali součástí představení, protože se jako majitelé nejlepších a tedy i nejdražších vstupenek ocitnli přímo v centru dění, v samém středu pódia ve tvaru obřího srdce. Ze kterého zpěvačka vytáhla dva fanoušky na pódium políbila je a dala jim podpis.

Fotogalerie
20 fotografií

Kylie svým fanouškům během programu naservírovala průřez kariérou s hity Locomotion nebo I Should Be So Lucky. Zpěvačka zároveň slibovala i intimnější vokální pasáže.

Celosvětové turné odstartovalo 19. února v dánském Herningu. Obří pódium po jednotlivých městech Evropy vozí 20 kamionů; produkci má na starosti 120 lidí. V Praze Kylie pobude 3 dny se svým přítelem a pak putuje do Lipska.

Na koncert australské zpěvačky zavítaly i české celebrity. Například zpěvačky Dara Rolins, Helena Zeťová či modelka Simona Krainová. Koncert si údajně nenechá ujít ani zpěvačka Anna K., kterou s Kylie spojuje stejný osud žen, které dokázaly úspěšně bojovat s rakovinou prsu.