Jesse James vypadá po odchodu své manželky zanedbaně. Hladový, v ošuntělé košili a kšiltovce, se vydal do prodejny s rychlým občerstvením, kam se dříve ruku v ruce občas vypravil i s oscarovou herečkou.

Sandra Bullock s ním nadobro skoncovala už v březnu, kdy se provalila jeho nevěra. Záletný motorkář zřejmě ještě doufal, že ho manželka vezme na milost, ta však na konci dubna nakonec požádala o rozvod. Jamesovi (40) to zavařila především potetovaná modelka Michelle McGee, která médiím prozradila, že s ním udržovala poměr v době, když se Sandra Bullock věnovala natáčení oscarového filmu The Blind Side.

Fotogalerie
4 fotografie

Herečka se zatím k záletům svého muže oficiálně nevyjádřila, nedávno však světu skrze časopis People ukázala svého adoptovaného chlapečka Luise. S Jamesem ještě vychovávala jeho 3 děti z předchozího manželství.

Sandra před Oscary záměrně držela informace o adopci pod pokličkou, nechtěla, aby rodinné trable osvojení chlapce zkomplikovaly. S Jamesem se o dítě marně pokoušela 4 roky. Malý Luis, který se narodil v New Orleans, jí snad zase vykouzlí úsměv na rtech...