Od Jesseho Jamese (40) se herečka už odstěhovala. Zrušila i účast na premiérách svého oscarového snímku Slabé místo. Prý z rodinných důvodů…

Hollywood zažívá šok. Sotva se vzpamatoval z rozchodu hvězdného páru Kate Winslet (34) a Sama Mendese (44), objevila se další nečekaná rána v podobě Sandry. Pokud se nevěra jejího manžela potvrdí, rozšíří řady hereček, kterým se poté, co získaly Oscara, rozpadl vztah (Hilary Swank, Halle Berry, Reese Witherspoon). Říká se tomu oscarové prokletí.

V hlavní roli Michelle McGee

A tak to vypadalo, že si Sandra žije pohádkový sen. Před pár dny získala prestižní zlatou sošku právě za film Slabé místo. Místo štěstí však polyká hořké slzy. Jesse se podle tisku zapletl s modelkou Michelle McGee (24), která se specializuje na tetování.

„Nikdy bych si s ním nezačala, kdybych věděla, že je ženatý. On mě přesvědčil, že žijí odděleně,“ řekla Michelle magazínu In Touch. Seznámili se tak, že Michelle poslala Jessemu mail, v němž ho prosí, zda by pro jeho motorkářský servis mohla pózovat nahá. Vyměnili si pár SMS, on dal najevo, že by chtěl od ní něco víc, a při prvním setkání skončili v posteli. Nenosil prý ani spodní prádlo, nepoužíval kondom. Měli spolu údajně třikrát za noc sex. Podle modelky je Jesse mimořádně obdařený. Aféra mezi nimi trvala několik měsíců.

Varovali ji

Sandra si automechanika Jesseho vzala v roce 2005. V Hollywoodu je nazývali kráska a zvíře. Všichni ji tehdy od riskantního vztahu odrazovali. Ale ona výtržníka s kriminální minulostí, který nikdy nejde pro ránu daleko, dokázala zkrotit. Po Oscarech se nechala slyšet, že teď zapracují s Jamesem na miminku. Tyto plány jsou však minulostí…

Fotogalerie
2 fotografie