Sandra s manželem Jessem Jamesem zřejmě dostali po oscarovém večírku hlad a vyšli si do restaurace s rychlým občerstvením. Bullock jako čerstvá držitelka Oscara dodržela dekorum a oblékla si i pro tuto příležitost elegantní černý kalhotový kostýmek.

Její manžel, konstruktér motocyklů Jesse James, však už byl zřejmě rád, že má oscarové běsnění za sebou, a populární herečku následoval v riflových lacláčích, které velmi připomínaly montérky známé kreslené postavičky, Bořka stavitele.

Fotogalerie
5 fotografií

Sandra o víkendu dokázala nemožné - stala se zároveň nejlepší i nejhorší herečkou v jednom oscarovém roce. Hořká Zlatá malina se k ní přikutálela za tristní výkon ve filmu All About Steve, akademici však ocenili její herecké umění v dramatu Blind Side. Za roli v tomto filmu už nedávno dostala i Zlatý glóbus.

Mezi další herečky, které si ocenění za nejlepší i nejhorší výkon už také vysloužily, patří například Halle Berry, jež dostala v roce 2002 Oscara za roli v Plese příšer, a o tři roky později si jako jedna z mála oceněných přišla pro Zlatou malinu za film Catwoman.

Nicole Kidman, která má Oscara za roli v dramatu Hodiny (2002), dostala zase anticenu v kategorii Nejhorší pár spolu s Willem Ferrellem za snímek Moje krásná čarodějka (2005).

Halle Berryová, jež dostala v roce 2002 Oscara za roli v Plese příšer, si o tři roky později jako jedna z mála oceněných přišla pro Zlatou malinu, kterou si vysloužila rolí kočičí ženy ve filmu Catwoman.

- Nicole Kidmanová, která má Oscara za roli v dramatu Hodiny (2002), dostala anticenu v kategorii Nejhorší pár spolu s Willem Ferrellem za snímek Moje krásná čarodějka (2005).