Heather Mills, která získala rozvodem s ex-Broukem, sirem McCartnym odškodné v závratné výši 704 milionů korun, vyrazila relaxovat na pohádkový ostrov v Indickém oceánu.

Otázkou je, kde na to vzala. Jen před pár dny se totiž nechala slyšet, že peníze, které v roce 2008 rozvodem získala, už nemá. Za část nakoupila nemovitosti, které mají připadnou její dnes šestileté dceři, část peněz prý dala na charitu.

Heather Mills na dovolené na ostrově Mauritius
Autor: profimedia.cz


Nicméně na snímcích pořízených na ostrově Mills vůbec nevypadá jako bytost, kterou by sužovala finanční tíseň. Radostně dovádí na pláži a je opravdu uvolněná. O její pohodě vypovídá také fakt, že i před přítomnými fotografy odložila svou umělou nohu.

Aby se Heather mohla vůbec jít vykoupat, nosí ji do moře na zádech její kamarádka, která s ní na dovolenou vyjela.

Bývalá modelka přišla o levou nohu v roce 1993 při nehodě. V Londýně ji tehdy srazila policejní motorka. Mills utrpěla tak závažná poranění, že jí lékaři nohu museli amputovat asi 15 cm pod kolenem. Modelka se po zotavení začala věnovat charitě a právě při jedné charitativní akci se s bývalým Broukem seznámila.

Mills si na protézu zvykla tak dokonale, že tu a tam ještě vyrazí na přehlídkové molo, v minulém roce se dokonce zúčastnila lední revue, v níž vystoupila na bruslích!