A krásné Angličance se prý mohl svěřit se svými strastmi po rozvodu a vybrečet se jí na rameni. Bývalá přítelkyně Hugha Granta umí dokonale naslouchat. Madonna prý zuří, že si Ritchie užívá jako mladík a stále se na veřejnosti objevuje s novými kráskami. Ona sama pobuřuje s dvaadvacetiletým zajíčkem, jemuž by spolehlivě mohla být matkou.

"Berou to všechno velmi pomalu, protože Guy se nechce vrhat do randění hned tak časně po rozvodu se svou ženou. Celá ta záležitost jím otřásla víc, než si lidé myslí, a Jemima je tu pro něj, aby mu ulevila, kvůli tomu jsou teď velmi blízkými přáteli. Ale každému je jasné, že mezi nimi už existuje pouto, a já si nemyslím, že by někoho překvapilo, kdyby spolu vyšli na veřejnost jako pár," uvedl zdroj blízký Ritchiemu pro NOTW.

"Guy byl z rozvodu skutečně velmi na dně, ale pak přišla Jemima a udělala něco neuvěřitelného s jeho náladou. Najednou se spolu smáli a flirtovali celý večer a vůbec je nezajímalo, kdo je sleduje, bylo hezké vidět Guye zase na nohách," dodal zdroj.

Jemima se s hercem Hughem Grantem rozešla v roce 2007.