Je leden, ani v Kalifornii však v tu dobu ještě neuvidíte květy magnólií, pod jejichž záplavou se chtěla vdávat zpěvačka Fergie. Američani si vždycky nějak poradí, a tak svatební magnólie, pod nimiž řekla zpěvačka ano svému partnerovi Joshi Duhamelovi, zahalili při přípravách do tisíců bílých růží. Bílou róbu nakonec oblékla i Fergie, která přitom pár dní před sňatkem pomluvila tradiční barvu svatebních šatů.

"Neočekávejte, že se objevím v bílé. Možná budu mít na sobě černou nebo červenou nebo fialovou," vyhrožovala zpěvačka před pár dny. Nakonec ale byla bílá celá svatba, která tak připomínala scénu z nákladného hollywoodského filmu. Kontrastně černí byli svědci a družičky. Stacy Ferguson alias Fergie neměla nakonec šaty ani od Calvina Kleina, ani od Karla Lagerfelda, ale ve finále propadla róbě dua Dolce & Gabbana.

Dvojici oddal v sobotu kněz z kostela Estates Vineyards v Malibu. Duhamel navlékl třiatřicetileté zpěvačce skupiny Black Eyed Peas prsten s obřím čtyřkarátovým diamantem a bezpočtem drobných kamínků. Sám měl prsten z bílého zlata.

Svatebčané po obřadu hodovali venku, v obřím stanu dekorovaném ve stylu lesních stromů a se stropem posetým stovkami světel.

Mezi hosty se objevili Rebecca Romijn a Jerry O´Connell, Mario Lopez, Stacy Keibler, Kid Rock, Slash, Kate Hudson, členové skupiny Black Eyed Peas včetně hudebníka Will.i.am a Duhamelovi lasvegaští kolegové James Caan, Molly Sims a Vanessa Marcil.