Na každou veřejnou akci, na níž se objeví, se tyto celebrity důkladně připravují, mnohdy i několik dní předem. A není divu. Jejich vzhled je důležitým obchodním artiklem a producírovat se na veřejnosti neupravené, to se v Hollywoodu rovná profesionální sebevraždě.

Kate Hudson (29)

Kate Hudson
Autor: profimedia.cz

Kate Hudson, rebelská dcera herečky Goldie Hawn, podědila po své mámě velkou porci sex-appealu a navíc k tomu letos přidala jednu pomyslnou korunu. Stala se totiž nejlépe oblékanou ženou roku 2008.


Rihanna (20)

Rihanna
Autor: profimedia.cz

Oblékat svou sexy postavu není pro zpěvačku Rihannu (20) problém. K módě má tato rodačka z Barbadosu blízko. Stala se tváří už několika prestižních značek, a dokonce uvedla na trh svou vlastní.


Gwyneth Paltrow (36)

Gwyneth Paltrow
Autor: profimedia.cz

Expřítelkyně hereckého idolu Brada Pitta Gwyneth Paltrow (36) je letos třetí nejlépe oblékanou ženou. Má superštíhlou postavu a tvář, již si vypůjčil na kampaň kosmetický gigant Estée Lauder.


Fergie (33)

Zpěvačka Fergie (33)
Autor: profimedia.cz

Zpěvačka Fergie (33) z americké skupiny Black Eyed Peas například pro své svatební šaty (bude se vdávat za měsíc) sáhla k návrháři Chanelu Karlu Lagerfeldovi.


Anne Hathaway (26)

Anne Hathaway
Autor: profimedia.cz

Herečka Anne Hathaway (26) zazářila v komedii Ďábel nosí Pradu. V těchto úžasných šatech se představila v září na newyorském filmovém festivalu.