Sobota bude! A bude nesoutěžní. Ti, kdo vystoupí, mají negativní PCR testy. Zítra ale všechny testujeme znovu!“ informovala ČT na svém twitterovém profilu.

Už ve středu televize oznámila, že nebude moci tancovat pět účastníků vzhledem k tomu, že nejsou očkovaní, ti totiž musí do povinné karantény. ČT původně odmítla jména izolovaných soutěžících sdělovat, ve čtvrtek však řekla, kdo přišel o taneční partnery.

Držte palce a hlavně je držte třem novým „náhradním“ tanečníkům, kteří roztančí Terezu, Mariku a Andreu,“ zní dále v tweetu. Tereza Černochová nastoupila do soutěže s Dominikem Vodičkou, Marika Šopovská tvořila pár s Robinem Ondráčkem a Andreu Sestini Hlaváčkovou vedl na parketu Michal Necpál.

Následně televize také uvedla jména náhradníků, aby holky nezůstaly sedět v koutě. „S Marikou Šoposkou to bude Michal Bureš, s Andreou Sestini Hlaváčkovou JAKUB Necpál a s Terezou Černochovou Michal Kurtiš,“ zní z Kavčích hor.

A současně bylo potvrzeno také jméno náhradníka za Terezu Kostkovou, nad nímž ještě včera visel otazník v podobě absolvování testu s negativním výsledkem. Marka Ebena doprovodí Aleš Háma.

Krom osekané účasti sáhla televize také k razatní změně pravidel. Tuto sobotu se proti plánu nebude vyřazovat.

Stopka pro Miraie a Babčákovou

Z přehledu obměněných tanečních párů vyplývá, že zpěvák Mirai Navrátil a herečka Simona Babčáková dostali stopku a do třetího kola nenastoupí. 

Páry sobotního večera:
Jan Cina a Adriana Mašková
Tereza Černochová a Michal Kurtiš
Zdeněk Godla a Tereza Bufková
Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál
Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
Marika Šoposká a Michal Bureš
Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Video
Video se připravuje ...

Medailonek: Jan Cina Videohub

Fotogalerie
57 fotografií