Podnázev večera zněl Company, tedy tanec s doprovodnou skupinou. S největšími obavami zřejmě na taneční parket vstupoval Xindl X, který v ten  den strávil několik hodin na kapačkách, aby večer vůbec zvládl. „Rekondiční pobyty v nemocnicích jsou teď v módě,“ žertoval těsně před hodnocením s tím, že si asi špatně přečetl pokyny režie, podle kterých měl tancovat s formací, a on tančil s deformací. Ten nicméně postoupil.

Od poroty večer nejvíce, celkem 35 bodů, získala Veronika Kubařová a Dominik Vodička, nejméně Tonya Gravesová a Michal Bureš. Ti si odnesli jen 22 bodů. A stejný názor ukázali diváci, kteří právě zpěvačku kapely Monkey Bussines vyloučili. „Nejsem moc překvapená. Jsem ráda, že jsem měla tu šanci, s tancem jsem začala ve čtyřiceti devíti. Chtěla jsem skončit v top tři, a skončila jsem v top tři od konce,“ vzala vypadnutí zpěvačka, která si lehce dloubla právě do Xindla X. Překvapilo ji prý, že ona vypadla, zatímco někdo, kdo se zatím naučil jen jeden krok, který používá při všech tancích, zůstává.

V soutěži dále pokračují Gabriela Koukalová (23) a Martin Prágr, Karel „Kovy“ Kovář (23) a Veronika Lišková, Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička, Miroslav Hanuš (56) a Adriana Mašková, Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhlová, Radka Třeštíková (38) a Tomáš VořechovskýJakub Vágner (37) a Michaela Nováková a Xindl X (40) a Markéta Dostálová.

Fotogalerie
105 fotografií