Veřejné truchlení nad smrtí milované manželky Ivety Bartošové, melodramatické scény před jejím domem v Uhříněvsi i pravidelný pláč před kamerami. Nejspíš toto chování dohnalo staršího syna Rychtáře, aby veřejnosti ukázal i druhou tvář svého otce.

Myslím si, že můj otec podváděl Ivetu Bartošovou, mám důkazy o tom, že se mi ozvala údajná přítelkyně mého otce, Josefa Rychtáře, která se mi svěřila s tím, že udržuje s mým otcem do dnešního dne milostný poměr,“ přiznal Josef Rychtář ml. v rozhovoru pro deník Šíp s tím, že má od dotyčné uloženy textové zprávy ze sociální sítě.

Přestože vdovec tvrdí, že po smrti své ženy nemá na jinou ženu ani pomyšlení a že ani žádnou nehledá, jeho syn je přesvědčen o opaku. „Jak znám otce, tak si dovolím tvrdit, že můj otec má v současné době milenku,“svěřil se. A není jediný, kdo si je o jeho nevěře vůči Bartošové jist.

Jeho slova potvrzuje i Ivetin ochránce Zdeněk Macura, který si je Rychtářovým milostným poměrem s jinou ženou zcela jist. Dokonce se prý zpěvačku snažil před nevěrou několikrát varovat. Iveta ho však odmítala vyslechnout.  

Fotogalerie
12 fotografií