Jako zpěvaččin manžel si troufá tvrdit, že na 100 procent pozná písmo a hlavně podpis zesnulé manželky. Podle něj předložil hrabě podvrh. „Byl jsem vyřizovat Ivetinu pozůstalost u naší notářky a ta mi ten papír ukázala. Písmo rozhodně neodpovídá písmu mojí Ivetky a podpis už vůbec ne!“ řekl Rychtářrezolutně.

Vše pro Artura

Jeho všemožnými kauzami už tak dost zahlcenou policii nejspíš nebude podáním dalšího podnětu zřejmě nebude zatěžovat. „Jak jsem už několikrát řekl: Iveta sepsala závěť, když jsme uzavírali předmanželskou smlouvu. Vzniklo to náhodou, Ivetka tenkrát řekla – když už jsme tady, tak to rovnou sepíšeme! A vše odkázala Arturovi,“ svěřil vdovec Blesku.

Závěť z šuplíku

Při loňském »výletu« do Itálie byla Iveta neustále pod vlivem alkoholu a léků, přesto podle hraběte na zámku sepsala závěť na záchodě, když byla sama. Podle Martucciho tak učinila po telefonátu s Rychtářem, ve kterém jí měl vyhrožovat zabitím syna. Dokument má být podle našich informací napsán fixou a hůlkovým písmem, stejně jako poslední vzkaz pro Artura. „Závěť jsme s mojí maminkou našli úplnou náhodou v šuplíku psacího stolu, předali notáři a jednu ověřenou kopii kriminální policii,“ dušoval se Martucci s tím, že samozřejmě vyrozuměl rodinu Ivety a také Arturova otce Ladislava Štaidla.

Pietní rozloučení v Uhříněvsi: Bude bez Rychtáře

V úterý to budou dva měsíce, co zpěvačka tragicky zemřela. Vedoucí oficiálního fanklubu BartošovéRenáta Musálková a manažerka poslední Ivetiny kapely Lenka Páclová dnes pořádají pietní rozloučení v Kostele Všech Svatých v Uhříněvsi se zádušní mší. Jenže vdovec Josef Rychtář nepřijde!

„Já už jsem se s Ivetkou důstojně rozloučil. Organizátorkám přeji, aby se jim akce povedla, ale já tam nepůjdu,“ sdělil Blesku Rychtář s tím, původně na akci měl zapůjčit Ivetin obraz. „Nakonec si to organizátorky rozmyslely, prý jim ho dodá nějaká fotografka, takže já, i když bych rád, nakonec nic nepůjčuji,“ vysvětlil vdovec.