Dnes odpoledne bylo v Uhříněvsi hodně rušno. Nejdřív za vdovcem přijel jeho syn Josef Rychtář. Společně s rodinným známým vešel do domu. Vzápětí na to ho následovala skupina policistů. Proč jich přijelo tolik a za jakým účelem, se ukázalo o pár minut později.

Policie, včetně Rychtářova syna Pepy ve vile pár minut pobyli. Vdovec po Ivetě Bartošové pak vyšel z domu společně se svým synem, nasedli do auta a odjeli směr Říčany. Za nimi jel průvod novinářů. Vrátil se asi za hodinu. Červeným autem zajel do dvora domu a zavřel bránu. Za chvíli ale Rychtář, oblečený celý do černého, vyšel ven a na vstupní branku vyvěsil Ivetino parte. Na něm oznámil, že pohřeb zpěvačky bude neveřejný a bez médií. Je však otázkou času, jak dlouho parte, vsunuté do průhledné folie, na brance vydrží.

Hned se k němu totiž nahrnul Ivetin šílený fanoušek, kvůli kterému musela policie na místo přijet podruhé. Tento muž ze smrti zpěvačky viní jak jejího manžela Josefa Rychtáře, tak Zdeňka Macuru.

Video
Video se připravuje ...

Šílený fanoušek řval na Macuru: Dostal jsi Ivetu do rakve! Petr Soukup, Tomáš Polák

Před domem Bartošové hlasitě vyčítal Macurovi jeho podivnou cestu do Itálie, kdy si odváděl pomočenou Ivetu do auta před zraky televizní kamery. Podle našich informací takové urážky nenechaly Macuru chladným a do Uhříněvsi krátce po páté hodině také přijel i se svou přítelkyní, týranou ženou Vlaďkou.

Fanoušek hned na Macuru spustil sprchu urážek a výhrůžek. Jelikož to vypadalo, že by se mohl fanoušek na Macuru vrhnout, policie je rozdělila. Macuru i s přítelkyní postavila za dodávku přítomné televizní stanice a před fanouškem udělali příslušníci zábranu ze svých těl. Macura se pak nepříliš statečně skrýval za přenosovým vozem. Po několika minutách křiku, když viděl, že Macura nevyleze, sbalil se a beze slova odešel.