Svérázná a bezprostřední Ludmila Žemberyová obrazila řadu show o vaření či jídle - Jste to, co jíte, Prostřeno, i Čápi s mákem. V té poslední, která se natáčela v roce 2010, se setkala s Ivetou Bartošovou. A byl to pro ní velký zážitek. S Ivetou si navíc padly do noty.

O to tvrději zasáhla paní Lídu smutná informace o tom, že popová princezna spáchala sebevraždu... "Na Ivetu vzpomínám strašně moc hezky, spolu jsme natáčeli Čápy s mákem," připomněla "žena z lidu" a dodala: "To, co se stalo, tak mě hrozně dojalo. Celý den jsem za ní brečela."

Ivetě nyní přinesla kytičku. "I doma u nich jsem byla, také jsem mluvila s panem Rychtářem, jak se to stalo, proč se to stalo," říká paní Lída, která proslula i tím, že si servítky příliš nebere. "On říkal, že musel odjet. Já říkám: Proč jste tu Ivetu nevzal s sebou," popsala. Rychtář ji prý odpověděl, že na to byla Iveta příliš slabá. "Na mě působil moc špatně. Je mu špatně, zle, brečel," dodala paní Ludmila.

Finále soutěže Čápi s mákem se přitom kdysi konalo právě u ní. V Jenichově. Sama "žena z lidu" však nevařila, pouze hodnotila. Výhru v soutěži si nakonec připsala právě Iveta Bartošová. Ta ostatní soutěžící, mezi kterými nechyběla třeba Dolly Buster, či Agáta Hanychová, tehdy pohostila právě v domě své právničky. Vila v Uhříněvsi totiž byla zrovna vzhůru nohama, bylo to totiž v době, kdy z ní odešel Ivetin bývalý manžel Jiří Pomeje... A Iveta tehdy doufala, že začíná nový život.

Po natáčení však paní Lída upozornila, že Bartošová měla při natáčení i jiné problémy. "Srdce má Ivetka velké, ale nějak se jí to tam blokuje. Kdyby si nedala za zády vínko, nejde ani natáčet," řekla v roce 2012 super.cz. Nyní však zavzpomínala i na to, jak ji Iveta během točení pomohla. Podívejte se na video z Uhříněvsi!

Video
Video se připravuje ...

S Rychtářem si poplakala i Lída z Čápů s mákem! Koho viní z tragédie? Petr Soukup,Jindřich Bíč