Rozbor vzorků DNA současně potvrdil, že se jedná skutečně o Ivetu Bartošovou. Analýza musela být provedena proto, že mrtvá žena, kterou v Uhříněvsi v úterý 29. dubna v 11:29 srazil vlak, u sebe neměla doklady. "Žena zemřela v důsledku devastujících poranění způsobených při střetu s vlakovou soupravou," řekla pro iDnes.cz mluvčí policie Andrea Zoulová.

Pitva také vyloučila jakoukoli zdravotní indispozici, která mohla být příčinou smrti ještě před příjezdem vlakové soupravy.

Policie tělo zpěvačky vydá rodině začátkem příštího týdne. „Bude vydáno až v pondělí během dne poté, co to podepíše státní zástupce,“ řekl Blesku zdroj z blízkého okolí Josefa Rychtáře. Čeká se stále na výsledky toxikologických rozborů. Ale není jasné, komu by mělo být vydáno. Zda jejímu manželovi Josefu Rychtářovi, nebo jejímu synovi, sedmnáctiletému Arturovi, kterého má v péči jeho otec Ladislav Štaidl, a Ivetině matce Svatavě a sourozencům Lumírovi a Ivaně.

Obě strany pozůstalých jsou totiž v ostrém sporu. Zatímco Rychtář chce veřejný pohřeb se vší pompou, rodina si přeje pietní neveřejné rozloučení v úzkém kruhu rodinném.

Video
Video se připravuje ...

Fanoušci se přicházejí rozloučit s Ivetou Bartošovou Petr Soukup,Jindřich Bíč