Iveta byl člověk, kterému měl někdo pomoci někdo z venku. Třeba hudebníci, nebo ten Štaidl měl zakročit. Odvézt ho,“ říká fanoušek, který se přišel s Ivetou rozloučit. „Chudák Artur, no. Byla hrozně milá,“ říká.

Vzpomínal na Ivetiny začátky. Dokonce reportérovi Blesk.cz přiznal, že se znal s Ivetiným tátou. „To jsem dělal na Ostravě jako horník. To jsem měl možnost jezdit. Pamatuju, když v Ostravě vyhrála ten Nový talent. To všichni rodáci byli šťastní,“ vzpomíná starší muž, kterému po tváři tečou slzy smutku a dojetí.

Rychtáře nikdo nemá rád

Já nemůžu mluvit,“ pláče muž. „Já bych ho seřezal. Je to nesympatická osoba ten Rychtář. Nikdo ho tu nemá rád,“ dodal.

Fanoušci přicházejí k domu celý den. „Přišli jsme se podívat, jestli ten člověk, který to všechno zavinil, je ještě tady a jak se asi bude chovat,“ nechal se slyšet jiný fanoušek, který dorazil k Ivetinu domu i se svou manželkou, s níž často na Ivetiny koncerty chodil.

Kolem Ivetina domu projede taky co každých deset minut vozidlo městské policie, která hlídá, jestli je před domem klid. Po dvou rvačkách – středeční Rychtáře s Macurou a čtvrteční, kdy Rychtáře napadl údajný Ivetin rozzuřený fanoušek – má k tomu hlídka dobrý důvod.

Video
Video se připravuje ...

Fanoušci se přicházejí rozloučit s Ivetou Bartošovou Petr Soukup,Jindřich Bíč