"Já takhle nemůžu žít. Já se s ním musím rozejít," píše Ivetasvým známým v SMS zprávách, které zveřejnil server TN.cz.

Vyplývá z nich, že se svého manžela kvůli jeho nevyrovnané a prudké povaze bála. Dokonce přiznala, že jí v minulosti chtěl fyzicky ublížit. "Jednou je hodný, až moc hodný. Pak má stavy, kdy mám z něho strach. Zvyšuje hlas, ale nebije mě. Jen jednou mi chtěl zlomit ruku. Je jakoby dva lidi. Mam pocit, že má velké problémy. Jsem na něm závislá. Má někdy tak strašně zlý oči a já nevím proč," psala prý v jedné z posledních zpráv.

Video
Video se připravuje ...

Slzy pro Ivetu: Konec zoufalství. Tajné SMS! Co se stalo těsně před smrtí? Blesk TV

Když však reportérka pořadu Prásk Rychtáře s esemeskami ve středu večer konfrontovala, všechno popřel. "Můžu z jejího telefonu doložit, že žádné takové zprávy tam nejsou. Až mi policisté vrátí dopis, který mi bez mého vědomí ukradli, tak ho zveřejním, abych ukázal, jaký jsme měli skutečně vztah," řekl.

To, že Rychtář ale zmíněné zprávy v Ivetině telefonu nenašel, se dá vysvětlit prostě tím, že je odstranila. Ostatně to i v esemeskách, které její známí poskytli píše: "Milý ***, on mi přišel v noci do pokoje, když jsem Ti psala. Rychle jsem to vymazala. Chtěl, abych mu to dala přečíst. Přitom on pořád někam píše, volá a spoustu věcí mi neříká," napsala.

Také ve zprávách vysvětlila, proč od něj není schopná odejít: "Já se s ním musím rozejít, chci, abych byla sama. Akorát na to nejsem připravená. Finančně. Je toho moc, co vám chci říct. Pomozte mi prosím."

I přes opakované prosby o pomoc jí ale nikdo z jejích přátel zachránit nedokázal...

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář: Iveta před smrtí viděla stíny! Blesk.cz