Manželství totiž mělo procházet dlouhodobou krizí a Iveta se prý upnula k jinému muži, než byl její manžel. Tím měl být bubeník z její kapely Jiří Jirsa. Byl jí nejen oporou, ale i důvěrníkem.

Volání o pomoc

Byl to právě on, kdo měl před časem vyslechnou Ivetin pláč a její nářky na to, že právě její muž je ten, kdo ji trápí a chce se s ním rozvést. „Hledala právníka a také Pepu vyhodila. A mně si stěžovala, že ji vůbec neposlouchá, že nechce odejít,“ potvrdil serveru Super.cz Jiří Jirsa.

Mám v mobilu esemesky o tom, že se bojí manžela. Asi před měsícem a půl mi taky zavolala, brečela mi do telefonu a prosila mě o pomoc. Dokonce jsem jí sehnal i právničku, protože se chtěla rozvést,“ svěřil nám hudebník. O tom, že doma měla problémy, prý nemůže být sporu. S bubeníkem Ivetiny kapely měl mluvit Josef Rychtář.

Domácí peklo

„Pepa se mi svěřil, že má doma peklo. Iveta ho chtěla vyhodit z baráku. Radil jsem mu proto, ať jdou tedy radši od sebe, než aby se trápili. Iveta mu říkala - odejdi, já chci být sama! Jenže on tyhle její žádosti absolutně přecházel. Stěžovala si mi také na to, že byl hrubý, že se pohádal se sousedy a že už ho dál odmítá snášet,“ vypověděl kamarád zesnulé Ivety, kterou podle Jiřího Jirsy v poslední době trápily psychické problémy.

Co se tedy stalo ráno v Uhříněvsi? Hádka? Utíkala Iveta z domu ze zoufalství? Vyběhla z domu velmi narychlo a celá v černém. Černé džíny, černá mikina a na hlavě černá kšiltovka. Policie momentálně prošetřuje, jestli se nemohlo stát, že psychicky nemocná Iveta nebyla k sebevraždě něčím donucena. Podle tvrzení Ivetina posledního kamaráda, je vyšetřování na místě.