Bývalý partner má o Džambulka velký strach. „Píše sms i mně, opravdu se tam něco děje. Mám o Ivetu strach,“ řekl Nedělnímu Blesku Martucci z Itálie.

„Najednou v posledních dnech mi začala psát, dokonce pozdravuje moji rodinu včetně mojí maminky, kterou v českých mediích pošpinila,“ diví se italský hrabě, který je už na cestě z jihu Evropy do Česka. Chce se na vlastní oči přesvědčit, jak to se zpěvačkou je.

Ivetin manžel Josef Rychtář (55) však tvrdí, že je Iveta naprosto v pořádku. Nedělní Blesk má ale k dispozici SMS zprávy, které jeho manželka psala svému kamarádovi. Prosí v nich o pomoc, vyžaduje používání hesel jako je starosta a hlavně v nich píše, že nemůže komunikovat před svým mužem. Takhle se člověk, který je v pořádku, rozhodně nechová.

Ivetina zpráva pro Domenica

Děkuju moc a všechny vás zdravím. Mám Vás moc ráda. Vaše navždy Iveta

Iveta: Jsem naprosto v pořádku

Poté, co byl Ivetin telefon 52 hodin nedostupný, se ozvala redaktorovi Blesku.

Iveta: Nechte nás žít. Děkuju.

Redaktor Blesku: Iveto, když je všechno v pořádku, proč jsi psala a volala o pomoc? Blesk má nahrávky telefonátů a kopie SMS k dispozici.

Iveta: Proboha nikomu jsem nevolala a nepsala. Jsem naprosto v pořádku!!!

Iveta: Nechte nás prosím být! Takhle se nedá žít!

Macura útočí: Rychtář je posedlý!

Souboj dvou věčných rivalů pokračuje! Zdeněk Macura (39) osočil Josefa Rychtáře (55) ze stalkingu.

„Tak mi celé odpoledne volá ono individuum na R. ze skrytého číslo, někdy začne řvát urážky, jindy se představuje jako policie,“ píše Džambulčin ctitel na svém profilu na sociální síti. „Tohle psychopatické vyzvánění dělá vždy, když má tenkou půdu pod nohama. Tentokrát mám pocit, že je snad posedlý nějakým démonem a možná by pomohl nějaký zkušený duchovní, co umí tyto démony vyhánět...,“ dodává.