Velký pátek - televizní program

Na Velký pátek TV Nova vsadila na osvědčenou klasiku, jakou je komedie Dovolená s Andělem (1952) nebo na řadu pohádek, mimo jiné Hrátky s čertem (1956). Nepřijdete ani o nový díl Ulice. V hlavním vysílacím čase uvidíte komedii Přání k narozeninám (2022) a po ní akční thriller John Wick 3 (2019).

Josef Bek a Jaroslav Vojta jako Martin Kabát a loupežník Sarka Farka v pohádce Hrátky s čertem
Autor: Česká televize

Na Primě se můžete těšit třeba na komedie Růžový panter a Noc v muzeu (oba 2006), večer pak na oblíbené Čertoviny (2017) a páteční stálici, tedy zábavný pořad Máme rádi Česko.

Česká televize si připravila romantickou komedii Svatební cesta do Jiljí (1983), pohádku Korunní princ (2015), další díl seriálu Doktor Martin či Všechnopárty. Na křesťany myslela ČT 2 Velkopáteční bohoslužbou (v 9:30) nebo dokumentem Poslední den Ježíše z Nazareta (2013).

Bílá sobota - televizní program

Dopoledne TV Nova potěší děti pohádkami. Milovníci komedií si přijdou na své odpoledne s komedií Dítě Bridget Jonesové (2016). Prověřit své vědomosti si můžete díky zbrusu novému dílu Superlovu II, po němž následuje akční film Poslední lovec čarodějnic (2015).

Primácké ráno je věnováno již kultovnímu seriálu M.A.S.H, odpoledne pak klasice – veselohrám Rozpuštěný a vypuštěný (1984) a Počestné paní pardubické (1944). Večer se můžete těšit na nové díly pořadů Česko na grilu a České chaty snů.

I ČT neopomenula zařadit komedie, jako například Císařův pekař (1951). Večer se po zábavné show Zázraky přírody budou udílet Ceny Anděl za rok 2023. Na dvojce v tomto čase poběží historické drama Království nebeské (2005).

Velikonoční neděle - televizní program

TV Nova si přichystala mimo jiné rodinnou komedii Krakonoš a lyžníci (1980) a další dva díly jednoho z nejsledovanějších seriálů pro celou rodinu – Arabela se vrací (9. a 10. díl z roku 1993). Sladkosmutný večer diváky čeká v podání začátku minisérie Iveta (2022).

Po opakovaní pořadů z předchozích dnů se na Primě můžete odpoledne kouknout na americké drama Než jsem tě poznala (2016). Večer začne novinkou, druhým dílem seriálu Vytoč mého agenta (2024), po němž následuje krimi Temný KrajLukášem Vaculíkem v hlavní roli a následně Tom Cruise jako neodolatelný a nepřemožitelný Ethan Hunt v Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011).

Na ČT můžete navázat na Císařova pekaře s Janem Werichem Pekařovým císařem (1951). Poté následuje pohádka Tajemství staré bambitky (2011). Večer již pátou neděli patří komediálnímu seriálu To se vysvětlí, soudruzi! (2024) s názvem Paní, vy jste vdova! Na ČT 2 mu konkuruje Clint Eastwood se svým westernem Tulák z horských plání (1973).

Velikonoční pondělí - televizní program

I v tento den se děti mohou těšit na pohádky, například na TV Nova Rumburak (1984), na TV Prima O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987), na ČT Tajemství staré bambitky 2 (2022).

Hlavní večerní čas bude ve znamení novinek. Na Nově, samozřejmě po Ulici, jde o premiérový díl úspěšného krimi seriálu Specialisté. Prima si hodlá diváky získat první epizodou osmidílného seriálu Lež na pláži.

ČT uvede speciál show Peče celá země 2024, která je již tradičně spojena s velikonoční sbírkou Pomozte dětem. Péct pro dobrou věc se rozhodli herečky Jitka Čvančarová a Barbora Poláková, moderátorka Martina Hynková Vrbová, herec Martin Písařík a jazzový hudebník Rudy Linka. Tematickou velikonoční technickou a kreativní výzvu si spolu s nimi vyzkouší i moderátoři Tereza Bebarová a Václav Kopta.

Peče celá země 2024 - finále
Autor: ČT

Fotogalerie
43 fotografií