Ježíšek Evropy 2

Ježíšek Evropy 2 má pro posluchače připravenou bohatou nadílku. Dárky rozdává několikrát denně až do 24. prosince. Šťastlivci se mohou těšit na vstupenky na ty nejlepší koncerty, poukazy na relaxační a wellness pobyty nebo řadu hodnotných praktických dárků. Pro jejich získání doporučujeme pečlivě poslouchat vysílání Evropy 2.

Štědrý den na Evropě 2

„Vánoce všichni považují za tradici. A protože my máme také svoji tradici, budeme opět vysílat 24. prosince Štědrodenní ranní show. Tradičně bude mít ne 3, ale 6 hodin,“ říká se smíchem Patrik Hezucký. Speciální Štědrodenní ranní show Evropy 2 s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým bude vysílat Evropa 2 jako vždy živě od 6 až do 12 hodin. Posluchači se mohou těšit na pořádnou dávku humoru, satiry jim vlastní a také nespočet překvapení včetně velkých soutěží. Půlnocí pak posluchače provede vánoční speciál Dance eXXtravaganzy od 22 hodin až do 4 hodin ráno.

Silvestr a Nový rok na Evropě 2

Na silvestrovský večer Evropa 2 připravuje speciální party program. Od 18 hodin se posluchači mohou těšit na talk show s vtipnou trojicí nerozlučných kamarádek 3v1 s Martinou Pártlovou, Nikol Leitgeb a Veronikou Arichtevou. Po nich se od 20 hodin mikrofonu ujmou Pavel Cejnar a Ondra Vodný se Silvestrovskou zimní party.  „Po velmi úspěšném minulém Silvestru na Evropě 2 letos jedeme opět Silvestrovskou party od 20 do 22 hodin. Budeme hrát party songy, spojíme se s posluchači a chceme šířit silvestrovskou atmosféru všude tam, kde se bude ladit Evropa 2,“ slibuje Pavel Cejnar.

Vlastní půlnoční oslavy budou za doprovodu silvestrovského speciálu Dance eXXtravaganzy od 22 hodin až do 4 hodin ráno na Nový rok. Dvojice Pavel Cejnar a Ondra Vodný opět zahájí rok 2023 ohlédnutím za tím nejlepším, co Evropa 2 odvysílala v letošním roce. „Pečlivě jsme vybrali přes 60 nejpopulárnějších songů našeho éteru, které jsem namíchal do více jak tříhodinového tanečního setu, který si můžete užít ve fitku, na dlouhých cestách autem nebo při domácí party. Představíme vám ho přímo v éteru rádia Evropa 2,“ prozrazuje Ondra Vodný. Ještě dodává: „Navíc vše v exkluzivní taneční verzi, která vás po Silvestru udrží v tanečním rytmu.“ Yearmix 2022 bude vysílat na Nový rok od 12 do 15 hodin. Oslavy pak zakončí od 20 do 22 hodin stand-up comedy Novoroční brzda Evropy 2 aneb Jakoby show s trojici známých performerů Petrem „Nastym“ Cerhou, Vojtou „Vojtaanem“ Záveským a Arnoštem „Arnym“ Frauenbergem.

Video
Video se připravuje ...

Odkud se vzal tenhle fešák a myslíte, že byste u něho mohla mít šanci? Linda Štrobachová

Fotogalerie
9 fotografií