Stálicí Snídaně s Novou je už několik let moderátor Pavel Svoboda (52). Ten k sobě dostane vnadnou Miluši Bittnerovou. Ta má s moderováním sice zkušenosti a pusu pořádně prořízlou, ale uvádět pořad po tolika kamerami, je pro ni novinkou.

„Máme za sebou jednu zkoušku, Miluška má zážitek, jelikož je herečka a není zvyklá pracovat s mnoho kamerami, tak během zkoušení to nyní budeme do prvního vysílání trénovat,“ svěřil se Svoboda. Pro něho bude Bittnerová již sedmou kolegyní, kterou ve Snídani vystřídal.

Další a velmi známou dvojicí je Jan Čenský a Dana Morávková. Tuto dvojici si diváci oblíbili již v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde několik let hráli manžele. Zatímco pro Čenského je to nová zkušenost, Morávková se do Snídaně vrací po dlouhých 28 letech.

V roce 1994 začala moderovat Snídani, ale zůstala jen čtyři roky, než odešla na mateřskou dovolenou. Už tehdy jí ranní vstávání nebylo příjemné, ale je na něj zvyklá už od dětství, kdy vstávala na krasobruslení. Víkendová relace začíná v 7:55 hodin, tedy o dvě hodiny později než klasická Snídaně.

Poslední dvojice, která bude s diváky o víkendech snídat, je vítěz Masterchefa Roman Staša. Ten bude mít po svém boku mladou reportérku Rebeccu Diatlovou. Jejich první seznámení bylo velmi dramatické. Rebbeca mu během prvního natáčení omdlela.

„Já jsem s ním zrovna natáčela rozhovor po jeho vítězství v MasterChefovi. Během vaření nějakého pokrmu se mi udělalo nevolno a sekla jsem sebou. Tady Roman hned zareagoval a chytil mě, oživil mě, zvedl mi nohy a poté pokračoval dál ve vaření. Uběhly dva roky a teď spolu i moderujeme,“ svěřila se Diatlová. Tu diváci znají jako reportérku z pořadu Život ve hvězdách.

Víkendová Snídaně s novými tvářemi startuje na obrazovkách 15. října.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková výjimečně bez manžela: Z Anglie se jí vrátil syn! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
35 fotografií