Ano, je také mnoho diváků, kteří vítězství Martině přejí, ale na facebooku byli ještě včera v menšině. „Tak tohle se nepovedlo, vítězkou měla být jiná pekařka či pekař. Už jak vypadl Zdeněk, tak to celé bylo takové zvláštní. A pak to jelo dál a dál,“ napsala Martina Linertová. „Martina určitě nebyla nejlepší, její předchozí výkony určitě tomu neodpovídaly. Byla pouze jednou pekařkou týdne, takže žádná super hvězda,“ rozčílila se divačka s profilem Lukyren.

Jiné vítězky

Někteří fanoušci pořadu, jimž se vítězství rozesmáté a pištící maminky malého syna nelíbí, zvolili jinou formu komentářů. „Pro mě zvítězily Jana, Lucie a Markéta,“ napsala Simona. „Tuhle sérii jsem nepochopila… Upřímně, nadšení z první řady mě opustilo zhruba v polovině. Porota mě nepřesvědčila a o výhře Martiny si myslím své. Ano, poslední díl se jí podařil, ale že bych měla pocit, že byla lepší než Markéta…“ narážela stejnojmenná divačka Markéta na semifinále, z něhož vypadla velká adeptka na vítězství Markéta Tomášková (43).

Česká televize chystá ke kritice diváků v nejbližších hodinách vyjádření. Promluvit by měli hlavně porotci soutěže Josef Maršálek (40) a Míša Landová (47).

Martina ke kritikům: Když se píše slušně, beru to!

„Vím, že nejsem každému sympatická, ale jde to napsat slušně, bez vulgárních slov. Ale co, je to jejich problém, když se neumí slušně vyjádřit a přijmout skutečnost, že jsem taková, jaká jsem. Ale přestala jsem je číst od osmého kola a je mi lépe, neřeším je,“ vyjádřila se už o víkendu pro Aha! Martina.

VIDEO: Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země?

Video
Video se připravuje ...

Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země? Markéta Reinischová a archiv Mirky van Gils Slavíkové

Fotogalerie
60 fotografií