V nové epizodě se diváci setkají s rodinou, která žije v Chomutově – s Hankou (37), Ludvou (37), Martinou (19), Jaroslavou (16) a Dominikou (12). Často s nimi také bývá její šestiletá sestra. Rodinu přihlásil do Výměny manželek Hančin bratr, ta s tím souhlasila, protože by chtěla, aby si jí doma začali všichni trochu více vážit. „Já očekávám, že nás to v tom vztahu utvrdí,“ přál by si Ludva. Má máslo na hlavě - Hance byl nevěrný, a ta neví, jestli mu dokáže odpustit.

Jak se žena svěří, Ludvu dokonce načapala přímo 'in flagranti'. „Mám v sobě pořád ten obrázek, kdy ona na něm skákala jako koza. Tím, že jsem to viděla, tak je to horší. A ještě mou nejoblíbenější polohu, když to řeknu takhle. Od tý doby už to není má oblíbená... Mému chlapovi každopádně od té doby nevěřím,“ nešetřila detaily Hanka.

Na druhé straně se diváci seznámí s Nelou (26), Davidem (28) a Davídkem (19 měsíců), kteří žijí v Kolíně. Hlavním důvodem, proč se mladá rodina do Výměny přihlásila, je problém ve vztahu. Partneři po třech letech soužití byli nějaký čas od sebe, a přestože se k sobě vrátili, není to doma úplně ideální. Mají problémy v komunikaci, často se hádají, a i zde hrály roli zálety - v tomto případě ze strany Nely. „Trvalo to asi tři měsíce, až pak jsem to zjistil. Vysmála se mi, čekala, že jí dám přes držku,“ prozradí David náhradní manželce. „Odstěhoval jsem se, ale za měsíc jsme byli znovu spolu.“

VIDEO: Nevěra v obou rodinách!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nevěra v obou rodinách! TV Nova

V obou párech je tedy velkým problémem právě již zmíněná nevěra, která narušila jejich současné soužití. Není to ale jenom tohle. Mladá rodina Davida a Nely řeší i Davidovu časté utíkání nejenom do alkoholového opojení... ale i do toho drogového. David si totiž rád dá marihuanu. „Zase když on to neudělá, tak je na pěst. Když si zahulí, tak se mnou alespoň mluví. A není tak nervní...“ prozradí na něj Nela. A bude to vadit i Hance, která muži, jenž pracuje jako skladník, pak vytkne, že je „feťák“.

Jak se situace během deseti dní mezi dočasnými partnery vyvine, to sledujte už ve 20:20 na TV Nova. O časté třecí plochy totiž nebude nouze. Zatímco Hanka bude vyčítat Davidovi, že je závislý na svém malém synkovi a že nedokáže vypnout a chvíli relaxovat mimo rodinu, Nela bude bojovat s pubertálními dcerami, které nebudou respektovat nová pravidla...

Fotogalerie
15 fotografií