Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

TV Nova představila nové seriály: Lékař bez vzpomínek i extrémně inteligentní uklízečka Dyková!

/
  • TV Nova chystá celou řadu novinek!
    28. ledna 2022 ● 13:45

    TV Nova připravila na jarní programové schéma nejenom řadu tradičních titulů, ale také množství novinek. Kromě premiérových dílů seriálů Ulice, Specialisté, Dáma a Král také chystá novou řadu show Tvoje tvář má známý hlas… a seriály docela nové.

    „Během jarní sezony jsme si pro naše diváky připravili lokální produkci, a to každý den, sedm dní v týdnu. Uvádíme nejen pokračování úspěšných programů, ale i několik novinek. Soustředíme se zejména na hranou tvorbu a už na podzim jsme představili nové formáty, jako například Pan profesor a Souboj na talíři, které byly divácky ohromně úspěšné. Chceme tímto směrem pokračovat a věříme, že novinky jako Chlap a Šéfka se budou těšit stejné oblibě,“ říká programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

     

    Pojďme se společně podívat na všechny novinky, nové pořadu i seriály, jaké pro své diváky chystá TV Nova na jarní měsíce!

  • 1.

    Na lovu a Ulice

    Každý všední podvečer se mohou diváci těšit na vědomostní soutěž Na lovu, kde má moderátor Ondřej Sokol připravené pro soutěžící zapeklité otázky. Následuje v dalším slotu již tradičně seriál Ulice, ve kterém se znovu můžete setkat s oblíbenými postavami a rodinami.

     

    Jaro se v Ulici ponese ve znamení silných příběhů, jejichž mottem je odhodlání nepoddat se osudu, který rozdal ne právě nejlepší karty. Seriál si zakládá na tom, že kromě samotných příběhů oblíbených postav přináší divákům i osvětová témata, která rezonují napříč celou společností, byť častokrát můžou na první pohled působit i kontroverzně. 

     

    V jarní sezóně bude v Ulici rezonovat několik silných témat. Problematika domácího násilí se prolne do příběhu zubařky Blanky Volákové (Linda Rybová), která si uvědomí, že už nechce žít se svým bývalým manželem Luďkem Volákem (Vasil Fridrich). Téma důležitosti včasné prevence při předcházení vážným nemocím otevře příběh módní návrhářky Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková), která pro svou zaneprázdněnost zanedbá preventivní prohlídku. A v neposlední řadě je to i téma ekologie.

     

  • 2.

    Specialisté

    Pondělní večery budou patřit premiérovým dílům krimiseriálu Specialisté. Detektivní seriál odehrávající se v kulisách Prahy patří už několik let ke stálicím programu televize Nova. Diváci se každé pondělí setkávají s týmem elitních policistů, kteří v každé epizodě rozplétají jeden kriminální případ. V současné době vede kriminálku major Strouhal v podání Martina Dejdara a do jeho týmu patří tři kapitáni, které hrají Eva Leimbergerová, Jiří Hána a Jacob Erftemeijer.

     

    V jarní sezóně se diváci mohou v jednotlivých dílech těšit třeba na herce Igora Bareše, Adama Krause, Sašu Rašilova či Jana Révaie jako nového přítele kapitánky Jany Šafářové.

  • 3.

    Survivor Česko & Slovensko

    Reality show Survivor Česko & Slovensko, ve níž proti sobě stojí dva týmy, Mao, který tvoří celebrity a osobnosti známé z televizních obrazovek, a tým
    'obyčejných lidí' Azua, ovládla televizní obrazovky v úterý a v pátek večer. Soutěžící si musejí poradit nejen se svými soupeři, nehostinnou tropickou džunglí, nedostatkem potravy a fyzicky náročnými úkoly, ale i sami se sebou. Aby přežili, musejí si vlastnoručně postavit bezpečné přístřeší, zajistit si jídlo a vodu nebo se naučit zakládat a udržovat oheň.

     

    Na konci náročného souboje, který vyžaduje sílu, vytrvalost, odhodlání i taktické uvažování, čeká na vítězného Survivora pohádková výhra. Kdo překoná nejen těžké překážky, ale i sám sebe a odnese si výhru 2,5 milionu?

  • 4.

    Výměna manželek / Malé lásky

    Doku-reality dominují středečním večerům, kdy se diváci mohou těšit na příběhy z českých domácností ve Výměně manželek a na novopečené rodiče a jejich cestu k rodičovství v Malých láskách.

     

    Výměna manželek televizní pořad, který od roku 2005 vysílá televizní stanici Nova, a stále se těší velké popularitě. Každého dílu se účastní dvě rodiny, které si za finanční odměnu 100 tisíc korun na 10 dní vymění manželky. Společné soužití v novém prostředí dokumentuje kamera. 

     

    Malé lásky jsou zase sérií, jejímž prostřednictvím mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky několika nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět...

  • 5.

    Odznak Vysočina

    Momentálně čtvrteční hlavní vysílací čas patří novému krimiseriálu Odznak Vysočina, ve kterém není nouze o záhady v krásném prostředí Vysočiny. Malé město Veselá, která vypadá na první pohled až idylicky – „všichni“ se spolu znají a potkávají se cestou do školy a do práce, v prostředí, která ale umí mnohdy ukázat i svou drsnou tvář. Ve Veselé sídlí menší oddělení kriminální policie, které vedou dvě ženy – Skálová a Vlčková. Během osmi dílů jsou zároveň rozplétány i soukromé životy těchto hlavních postav...

  • 6.

    Chlap

    Následovat bude nový seriál Chlap, ve kterém hlavního hrdinu, ztvární Tomáš Maštalír. MUDr. Ondřej Frank je úspěšným lékařem, primářem oddělení speciální diagnostiky v prestižní Nemocnici Centrum. Je spolehlivý, je bezchybný, je striktně racionální, a oplývá neotřesitelnou sebejistotou. Všichni ho respektují jako špičkového experta, ale jen málokomu je sympatický. Jeho život se však náhle zcela změní. Kvůli zranění hlavy přijde o část svých vzpomínek.

     

    Seriál inspirovaný skutečným příběhem ukazuje nejen jeho úpornou snahu o pochopení nové reality a sama sebe, ale i dávku pochopení od svého nejbližšího okolí, které je úplně jiné, než jaké si jej pamatuje.

     

  • 7.

    Dáma a král

    Ve druhém slotu bude vysíláno dlouho očekávané pokračování seriálu Dáma a Král. Lenka Braunová (Tereza Hofová), Milan (Michal Dalecký), Prokop Král (Matěj Hádek), Rudolf Černý (Miroslav Donutil) a Jiří Mladý (Jan Cina) vyrazí opět po stopách zločinu. Ovšem kromě napínavých detektivních zápletek se diváci mohou těšit na mnohem víc. Odkud se vlastně vzal Milan a jaká je jeho spojitost s minulostí Prokopa Krále? Podaří se našim hrdinům odstranit nebezpečí, které Prokopovi po návratu do Česka stále hrozí? A jaký příběh tají před ostatními Lenka?

     

    Ovšem kromě napínavých detektivních zápletek se diváci mohou těšit na mnohem víc. Ve druhé sérii totiž poznáme Lenčinu matku, kterou hraje Eva Holubová, a silným soupeřem našeho právnického týmu bude Roman Zach v roli konkurenčního advokáta.

  • 8.

    Šéfka

    Novinky završí v sobotu ve 20:20 krimiseriál Šéfka, v hlavní roli s Kateřinou Winterovou. Ten představí zcela unikátní pohled na tým vyšetřovatelů a jejich kolegů. Vedle deseti uzavřených případů, totiž diváci budou svědky velmi silných osobních příběhů hlavních postav, které jsou přímo ovlivňovány případy, jež vyšetřují. Seriál ukazuje, jak snadno se sami vyšetřovatelé mohou ocitnout v samotném centru zločinu, a to nikoliv pracovně, ale jako oběti nebo dokonce podezřelí. Můžete se těšit na deset dílů.

  • 9.

    Tvoje tvář má známý hlas

    V neděli večer se pobaví celá rodina u úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas se svými propracovanými proměnami, zkušenou porotou, vždy vtipnými moderátory, a hlavně slavnými osobnostmi, které se svými výkony pokusí vyhrát peníze na vybrané dobročinné projekty.

     

    Tvůrcům show se opět podařilo složit naprosto fenomenální osmičku účinkujících, kteří budou každý týden bavit diváky svými úžasnými proměnami. Ale co by byla Tvář bez moderátorů! Této role se opět chopí osvědčení matadoři Ondřej Sokol a Aleš Háma. Do poroty pak usednou Eva Burešová, Jakub Kohák, Petra Nesvačilová a Daniel Dangl.

  • 10.

    Mimořádné intelektové nadání

    TV Nova také začala natáčet nový kriminální seriál Mimořádné intelektové nadání, který představuje problematiku vyšetřování ve zcela nové a neotřelé podobě. Předobraz získal v francouzském seriálu HPI - Haut Potentiel Intellectuel.

     

    Hlavní hrdinka Marta (Tatiana Dyková) je pronikavě inteligentní uklízečka, která postrádá respekt k jakýmkoliv uniformám a nechce mít nic společného s policií. Přesto se paradoxně stane součástí vyšetřovacího týmu jako konzultantka a spolu s kapitánem Kreinerem (Roman Zach) rozplétá komplikované případy vražd. Výměnou za to si však vyžádá pomoc policie s vyšetřením starého případu zmizení svého přítele Romana, který se ztratil před patnácti lety.

  • 11.

    Voyo

    Diváci mohou své oblíbené pořady, filmy a seriály sledovat také online na Nova Plus. Najdou zde bonusové materiály, rozhovory s protagonisty, či reportáže z natáčení. Nebo s předstihem na placeném kanále Voyo, kde je i široká nabídka z produkce Voyo Originál. Na jaře se je zkrátka na co těšit!

    Fotogalerie
    146 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy