Tohle by si před několika lety vůbec nemohl dovolit. „Kvůli nadváze mě tak bolí klouby, že si nemůžu zahrát ani fotbal,“ svěřil se na začátku hubnutí, během kterého se dostal ze 122 kil na 108. A konečně mohl začít dělat to, co ho baví – hrát tenis i kopanou.

Seriálový Lumír Nykl se teď nenechal dvakrát přemlouvat ani od produkce Novy, aby se zapojil do prvního ročníku přátelského nohejbalového utkání v pražském Hájku. V základní sestavě týmu si zahrál s mnohem mladšími kolegy Janem Řezníčkem (30), Tomášem Dastlíkem (45) a bývalou hvězdou Ulice Petrem Buchtou (36).

Tvrdé zákroky

Součástí týmu byl i režisér Jiří Andrle a castingový režisér Alois Ponížil. Svoboda je ale všechny přehrál, i když od brzkých ranních hodin byly rekordně vysoké teploty. A byl nakonec vyhlášený nejlepším hráčem turnaje! Aby taky ne, když šel tvrdě i do osobních soubojů. Kapitánem týmu byl zvolen Honza Řezníček, který v posledních měsících taky zhubl desítky kilogramů. „Já jsem odjakživa sportoval, ale aktuálně se pravidelně věnuji jen chůzi. Nicméně řekl bych, že toho denně nachodím opravdu docela hodně,“ prozradil tajemství svého úspěchu Řezníček, který si odnesl cenu za nejlepší outfit. To Tomáš Dastlík si odskočil od trochu jiných povinností „Já teďka vychovávám dvě malé děti, takže na jiný sport mi nezbývá energie,“ poznamenal oblíbený herec.

VIDEO: Blesk Podcast: Na konci této série Ulice bude netradiční svatba, říká šéfdramaturgyně

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Na konci této série Ulice bude netradiční svatba, říká šéfdramaturgyně Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií